Hírek

Elkezdődött a Rali Túra Szakág idei első versenye, a III. Tatabány rally. Nem csak a K.R.T, hanem az egész Rallyt szerető társadalom nagyon várta már ezt a napot, mivel az Eger rally elmaradása miatt ez a verseny lett az idei év "nyitó" versenye. Számos Rally I. osztályban versenyző páros is képviselteti magát, mert nagyon jó kis pályákon kell közdeni a másodpercek ellen...

Sajnos ezen a versenyen nem tudtunk mi rajthoz állni, de azért képviseltetve vagyunk most is az Antalffy Motorsport versenyző álltal. Mi látjuk el nekik a szervizelést azon az autón, amit mi is készítettünk fel nekik a szenzon előtt. Sok sikert kívánunk nekik!! 


 Az autó a téli álmot követően teljes generálon esett át. Kívül belül ki lett cserélve minden, ami tönkrement a tavalyi évet, és az utolsó versenyt követően.

Az autó elkészült, mi is nagyon kész vagyunk, és már alig várjuk az első versenyt, amit Tatabányán rendeznek! :)


A Bükfürdő rally sikerein felbuzdulva izgatottan várta a K.R.T minden tagja a 18. Veszprém rallye-t, mert kíváncsiak voltunk, hogy sikerül-e megőrizni az eddigi veretlenségünket. Mindent megtettünk azért, hogy az autó hibátlanul működjön, és felkészülten álljunk oda a rajtvonalhoz. Mivel Veszprém viszonylag közel van, ezért nyugodt hangulatban telt el a pénteki nap a szervizautók bepakolásával, és az elindulással. Két óra autózással le is értünk Veszprémbe, és elfoglaltuk a szállást, majd mindenki nyugovóra tért.

Szombaton nem volt annyira nyugodt a tempó, mert a gyorsasági szakaszok messze voltak versenyirodától, és 13:30-ra oda kellett érni Veszprém belvárosba az adminisztratív, és technikai átvételre úgy, hogy még maradjon elég időnk tréningezni a szakaszokon este 18:00-ig. A jó szervezésnek köszönhetően sikerült mindennel végeznünk a tervezett idő előtt, úgyhogy sikerült egy kis plusz pihenő időhöz jutnunk. Ez ránk is fért, mert az edzés alatt folyamatosan 37°c felett volt a külső hőmérséklet, ami nem csak a mi számunkra volt megterhelő, hanem az edzésre használt autónak is. Miután végeztünk mindennel, ami a szombati napra volt tervezve, úgy döntöttünk, hogy lemegyünk Balatonalmádi strandjára, egy kicsit felfrissülni.

Köszönettel:
Kaptás Levente, Kürti Tamás